Moderní prostory, hotely, obchodní domy, firmy, ale i rodinné domy

Moderní prostory, hotely, obchodní domy, firmy, ale i rodinné domy

Jednou z věcí, která spojuje běžné domácnosti, firmy ale i obchodní domy, haly, hotely a třeba i paneláky, jsou schodiště. Ano, správně, schody jsou na každém kroku. Najdeme je venku na ulici, najdeme je v bytech, v hotelech, v rodinných domech, ve firmách a kancelářích, najdeme je na různých místech. I tento zdánlivě banální prvek může být vyroben z mnoha různých materiálů, stejně tak jako jeho zábradlí. Na výběr je dřevo, přírodní materiál plný barev, symfonie, hrající letokruhy, dalším může být nerez nebo ocel, například u zábradlí nebo také sklo, velice moderní prvek, který dotváří vzhled mnohých inovativních budov a čistý a luxusní vzhled u hotelů nebo významných firem.točité schody z betonu, pohled z výšky se třemi velkými sloupy.jpg

Schodiště, schody, zábradlí, dveře i různé doplňky

Od návrhu, přes samotnou výrobu přímo dle zakázky, čili často na míru přesně podle potřeb zákazníka až po montáž a dodatečné úpravy, to všechno je k dispozici. Mnohaleté zkušenosti v oblasti návrhářství, výroby i samotné montáže zaručují kvalitní zpracování. moderní interiér, provedení v bílé barvě, jídelní stůl, sedací souprava, fialové doplňky.jpg

  • Schodiště může být kombinované.
  • Výrobky jsou na zakázku, podle přání a představ každého klienta.
  • Nerezové zábradlí, skleněné zábradlí, přírodní dřevěné zábradlí to samé platí v oblasti schodů. Točité, šikmé, rovné, různé velikosti, druhy i styly.
  • Broušený nerez se používá velice často, ladí s hladkými materiály a skvěle se snoubí i s přírodními prvky.
  • Moderní a inovativní interiér, prakticky uspořádaný bez omezení.
  • Vyberte si kvalitu a zkušenosti.
  • Pracujeme pro nejširší klientelu od běžných domácností, přes firmy, kanceláře, až po různé hotely a další náročné klienty.

Schody vždy představovaly a stále budou představovat možnost výstavby do výšky. Pokud není dostatek prostoru na zemi, volí se velice často vysoké budovy. V nich je vždy najdete. V dnešní době lze použít na jejich výrobu mnoho zajímavých materiálů, krásných na pohled i praktických na udržování ve skvělé kondici, aby vydržely jako nové po mnoho let. Zajistí to naše kvalitní zpracování a prvotřídní materiály.

Previous post Je čas přejít do větších prostorů
Next post Radosti a starosti našich školáků