Co darovat muži?

Co darovat muži?

Má váš manžel, přítel, bratr nebo otec narozeniny či svátek a vy stále nevíte, čím ho obdarovat? Je-li přesně tohle váš případ, nemusíte propadat panice! Máme pro vás hned několik velmi dobrých a originálních nápadů, díky kterým potěšíte každá mužské srdce! Zkrátka, dejte na naše rady a určitě neprohloupíte!

dřevěné hodinky

První možností je koupit dřevěné hodinky. Věřte nám, že klasickým hodinkám odzvonilo a že právě dřevěné hodiny jsou to pravé! Jedná se o vysoce módní doplněk, kterým můžete obdarovat muže v každém věku. Všechny hodinky mají nastavitelný náramek, délku řemínku si tak můžete měnit libovolně dle šířky vašeho zápěstí. Kromě toho je možné na zadní stranu hodinek dát nějaké gravírování. Není tak problém na hodinky nechat vyřezat nějaký citát, vzkaz nebo cokoliv jiného vás napadne. No, a když pominete všechny již zmíněné důvody, myslete na to, že jsou hodinky i praktické. Jsou přesné a můžete sledovat čas s tou nejvyšší přesností. Kromě toho můžete hodinky využít i jako stopky nebo budík. Možností využití je zkrátka opravdu hodně!

dárek pro muže

Hodinky nejsou nic pro vás? Nevadí, vsaďte na další klasiku a pořiďte muži vašeho srdce nějakou kvalitní láhev alkoholu. Přitom se nutně nemusí jednat o alkohol na pití ze supermarketu. Jděte do nějaké kvalitní vinárny, nebo specializovaného obchodu a kupte nějakou opravdu kvalitní lahev – v ideálním případě takovou, která s postupem času ještě nabije na hodnotě. Investiční lahve jsou totiž skvělou možností, jak potěšit každého muže! Obdobnou variantou jsou pak i doutníky. Zkrátka, alkohol a kouření jsou vděčné způsoby, jak potěšit muže.

Není ani jedna z již zmíněných možností nic pravého pro vás? Nevadí. Zkuste vsadit na něco klasického, jako je například vstup do fitness centra, kina, nebo divadla, klasické oblečení, nebo slevový kupón do oblíbeného obchodu.

Previous post Svatební šaty střihu mořská panna
Next post Zubní ordinace